700 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapeigistknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotsuikertijmuiwaterwitbroodwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, tomaat, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Toast met geraspte kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, eieren, frituurolie, gruyère, melk, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

'Folie'-salade

Ingrediënten:
algin, artisjokken, bergamotbloemen, bliktonijn, bloem, brood, calcic, extra vergine olijfolie, gefermenteerde melk, geitenmelkyoghurt, gist, harde bloem, hazelnoten, ijsplantjes, kattenklauw, knoflook, komkommerbloemen, laurier, lecite, macadamianoten, mató, melk, pa-ha, postelein, rozemarijn, sherryazijn, tonijnkuit, xanthaangom, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Hazelnootfriands met bramen

Ingrediënten:
azijn, bloem, caerphilly, eiwit, geitenkaas, zuurdesembrood, hazelnoten, honing, mosterdzaad, roggebrood, rozijnen, steak, stokbrood, uien, venkel, vet, boter en witbrood

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met asperges

Ingrediënten:
asperge, bloem, boter, brood, ei, melk, nootmuskaat, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Spinazie met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, ei, melk, spinazie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Genuese pansotti

Ingrediënten:
00-bloem, andijvie, bernagie, bloem, boter, brood, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, raapstelen, ricotta, snijbiet, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tordelli uit Lucca

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, mager rundergehakt, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, salie, tijm en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Toast met champignons en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, champignon, citroen, gruyère, melk, parmezaanse kaas, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Toast met garnalen en bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, garnalen, gruyère, kerrie, melk, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, citroensap, ei, melk, paddestoel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

champignons in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, champignon, citroensap, eierdooier, melk, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Olijven-uienbroodjes

Ingrediënten:
bloem, brood, gedroogde gist, grof zout, peper, suiker, taggiasca-olijven, tijm, ui en gist

Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Lichter volkoren sodabrood

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, honing, karnemelk, natriumbicarbonaat, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit NAJAT:

Gefrituurde ansjovis

Ingrediënten:
bloem, brood, chilipoeder, citroen, olijfolie, verse ansjovis en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...