Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Restanten van een lamsbout
- Ingrediënten:
- ansjovis, citroenschil, lamsbout, groene olijven, lamsjus, olijfolie, peterselie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en witte wijn
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, fruit, gula djawa, knoflook, lamsschouder, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui, vlees, water, wijn, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: