Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, boter, citroensap, citroentijm, dragon, droge witte wijn, eiwit, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, pernod, prei, saffraan, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Basisrecept uit Morito:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: