Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Aardappel-ui-gehaktballetjes
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bloem, boter, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kip, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, panko, peper, peterselie, sjalot, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: