Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Pennette met mozzarella, ei en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, eidooier, mozzarella en pennette
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovisfilet, augurk, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, citroenschil, eidooier, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, mozzarella, olijfolie, paellarijst, parmezaanse kaas, pennette, peper, peterselie, ui, vis, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: