Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, frituurolie, gehakt, gerookt paprikapoeder, gist, kaas, kikkererwten, knoflookboter, knoflookmayonaise, laurier, olijfolie, peper, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spaans:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: