Recept uit L'Art de la table:
Saffraanhavermout met gekaramelliseerde peer
- Ingrediënten:
- amandelmelk, citroensap, havermoutvlokken, honing, kaneel, kardemom, melk, peer, saffraan, vanille-extract en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, agavesiroop, amandel, amandelboter, amandelmelk, azijn, bieslook, bloem, boter, dressing, ei, gist, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, peer, peper, slagroom, spinazie, suiker, veldsla, volle melk, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: