Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, room, specerijen, suiker, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: