Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Kipsaté met pindasaus
- Ingrediënten:
- gember, honing, kipfilet, knoflook, kokosmelk, limoen, pindakaas, rode peper, sojasaus en thaise vissaus
- Keuken:
- Thais
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bouillon, citroengras, citroensap, citroenschil, dunne kokosmelk, ketjap benteng manis, ketjap manis, kip, knoflook, koriander, limoen, olie, paprikapoeder, pindakaas, rode chilipeper, sambal oelek, sjalot, thaise vissaus, ui, vissaus, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Ramen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept van De Hippe Vegetarier: