11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: cashewnotencitroensapdijonmosterddilleeifijne kristalsuikergroene papajaknoflookkorianderkristalsuikerlimoensapmangomosterdzaadmuntnuoc mamoliepeperradijsrijstazijnslagroomsojasauszalmfiletzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravlax met venkel en komkommer

Ingrediënten:
appelciderazijn, citroensap, dijonmosterd, dille, dressing, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, dille, gehakt, komkommer, korianderpoeder, suiker, venkelknollen, zalmfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Papja-mangosalade met zalm

Ingrediënten:
chilipepers, fijne kristalsuiker, cashewnoten, groene papaja, komkommer, koriander, lente-uitjes, limoensap, mango, munt, nuoc mam, olie, rijstazijn, rijstvellen, shisoblaadjes, knoflook, thais basilicum en zalmfilet

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte