31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbasilicumbleekselderijbloemboterbouillonbruine fondcognacdragondroge witte wijnfondlauriermagere runderlappenolieolijfoliepeperpeterselieprovençaalse kruidentijmtomatensausuiwaterwijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Gevulde kool met gehakt

Ingrediënten:
bouillon, brood, cognac, ei, garnaal, gemberpoeder, knoflook, mosterd, nootmuskaat, paddestoelen, groene kool, tijm, tomatensaus, ui, varken, witte wijn en worcestersaus

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelencrostini met lichte saus - crostini con funghi in guazzetto

Ingrediënten:
droge witte wijn, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, peper, tomaat, toscaans brood, verse bladpeterselie, verse munt, vleesbouillon, volkorenbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met basilicum en spinazie

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, spinazie, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met mierikswortel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, mierikswortelroom, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Provenciaalse stoofschotel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, runderbouillonblokje, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Haal meer recepten op...