Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Dügün corbasi - Bruiloftsoep met kip en yoghurt
- Ingrediënten:
- bloem, ei, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, kip, paprikapoeder, risottorijst en yoghurt
- Soort:
- soep/bouillon / boter en olie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, beslag, boter, citroensap, courgette, deeg, eiwit, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, spinazie, suiker, taart, tijm, ui, vet, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van I'm a foodie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met kruiden:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër: