Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | banaan, bloem, bouillon, citroensap, ei, gemberpoeder, ketjap manis, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, paneermeel, peper, shiitake, suiker, ui, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept van De Hippe Vegetarier: