30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobasilicumbotercitroencitroensapcourgettefruitgehaktgroenteknoflookknolselderijkoolkruidenoliepaprikapeterselietijmtomaatvruchtensapwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan moussaka met aubergine, zoete aardappel, seitan en cashewroom

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, aubergines, bechamelsaus, beenderen, olijfolie, tomaat in blik, cacao, citroen, citroenen, eiwitten, fleur de sel, fruit, gehakt, water, kaneel, knoflook, water, kokosbloesemsuiker, kruiden, olie, paprikapoeder, peterselie, saffraan, seitan, tarwe, knoflook, tomaat, tomatenblokjes, ui, uien, vet, zoete aardappel, zoete aardappels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, aubergine, kaneelpoeder, lamsgehakt, laurierblaadje, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, wijn, stokbrood, knoflook, tomaten, turks brood, ui, verse basilicum en 
zout en peper

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:

Turkse dolma's

Ingrediënten:
citroensap, droge aubergineschillen, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, sambal, tomatenpuree, ui, witte rijst en 
zout en peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ratatouille – Pixar style

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, 
zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ratatouille – Pixar style

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, 
zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Asperges, tuinbonen en gebakken schapenricotta

Ingrediënten:
ansjovis, asperges, bouillon, dragon, erwten, geit, gerookte zalm, groente, ham, jonge tuinbonen, kappertjes, kervel, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, ricotta, roze peper, rucola, sjalotje, tuinbonen, kruiden, verse pasta, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Tomatensaus

Ingrediënten:
champignons, ei, feta, groente, lasagne, olijfolie, pijnboompitten, ricotta, spinazie, suiker, knoflook, tomatenblokjes, tonijn, ui, kruiden, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, bloem, boter, eieren, gehakt, kaas, kaneel, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, knoflook, tijm, tomatenblokjes, ui en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Perzische keuken: Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, bouillon, brood, cayennepeper, dille, extra vergine olijfolie, gedroogde munt, gehakt, peterselie, groentebouillon, aubergine, water, kaneelpoeder, kurkumapoeder, linzen, munt, paprijst, peterselie, puylinzen, rijst, suiker, knoflook, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, uien, water, olijfolie, zeezout, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde oerknol steak

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, extra vierge olijfolie, gorgonzola, groenten, knolselderij, olijfolie, pijnboompitten, steaks, tijm, tijm, tomaatjes, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Barbecue: caesarsalade met gegrilde kool

Ingrediënten:
ei, boerenkool, boter, hamburgers, citroen, dijonmosterd, parmezaanse kaas, groenten, kappertjes, kiemgroenten, knoflook, kool, koolzaadolie, olie, olijfolie, radijs, vruchtensap, spitskool, witte bolletjes, worstjes en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

100% vegan BBQ inspiratie

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, avocado, basilicumolie, bieslook, koriander, broodje, citroensap, extra vierge olijfolie, groenten, komijn, lijnzaadolie, limoen, peper, pesto, peterselie, pompoenzaadolie, raapzaadolie, rode ui, knoflook, tomaten, tomatensalsa, verse koriander, vlees, zoete aardappel, zoete aardappelen, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische paella met olijven en venkel

Ingrediënten:
tomaat, gerookt paprikapoeder, granen, groentebouillon, groenten, kurkuma, laurierblad, olijfolie, olijven, paprika, piment, rijst, rode paprika, rode ui, sperziebonen, venkel, vis, vlees, water, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

250 gram groenteburgers uit de Airfryer

Ingrediënten:
aubergine, bieten, broccoli, broodje, broodjes, burger, hamburgers, champignons, fruit, groenten, knoflook, lijnzaad, olie, paddenstoelen, pompoen, rode biet, vlees, water, witte ui, wortel, wortels en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bruschetta's

Ingrediënten:
auberginekaviaar, aubergines, avocado, biologische volle yoghurt, basilicum, brood, broodcroutons, chardonnayazijn, citroen, citroensap, eidooier, eiwitten, fijne mosterd, gehakt, granaatappelmelasse, grof zeezout, zout, knoflook, komijnpoeder, labneh, limoen, maldon zeezout, mayonaise, milde olijfolie, munt, olijfolie, pijnboompitten, piment, romatomaten, saffraan, vruchtensap, suiker, sushi-azijn, tijm, knoflook, tonijn, volle yoghurt, walnoten, witte uien, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Haal meer recepten op...