Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, broccoli, donkere sojasaus, ei, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, pindakaas, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Rauw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rauw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen: