23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: anijspoederbiefstukbleekselderijchinese chilisauscitroenraspcitroensapeieiwitfrituurvetgedroogde chinese paddestoelengemberkippenbouillonknoflooklente-uipeperplantaardige oliesesamoliesherrysojasaussuikeruivarkensgehaktwijnazijnzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mie met cocktailgarnalen en bosui

Ingrediënten:
bosui, cocktailgarnalen, djahé, droge sherry, groene asperge, knoflook, kruidenbouillontablet, maïzena, mie, sojasaus, suiker, tabasco, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Chinese scherpzure soep

Ingrediënten:
anijspoeder, augurk, bouillon, citroensap, ei, gedroogde chinese champignons, knoflook, mager varkensvlees, maïzena, sherry, sjalot, sojasaus, tahoe, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met paprika's

Ingrediënten:
bouillon, chinese tomatensaus, droge sherry, gele paprika, groene paprika, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, maïzena, olie, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hsiang yiu kuo lung hsia - Kantonese kreeft

Ingrediënten:
droge sherry, ei, gember, groene lenteui, kippenbouillon, knoflook, kreeft, maïzena, peper, sojasaus, suiker, ui, varkensfricandeau, ve-tsin, zonnebloemolie, zout en gefermenteerde zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dronken krabbetjes

Ingrediënten:
bouillon, chinese chilisaus, eiwit, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, suiker, tahoe, tomatenpuree, ui, varkenskrabbetjes, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kip met chilipepers

Ingrediënten:
eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, rode chilipeper, sherry, sojasaus, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chow Miensaus

Ingrediënten:
droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Noodles with Prawn Sauce / Noedels met garnalensaus

Ingrediënten:
droge sherry, eiernoedels, garnalen, gedroogde chinese paddenstoelen, gekookte magere ham, gember, heldere bouillon, kippenvlees, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Citroensaus

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus