Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier: