22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agavesiroopbasmatirijstcitroengrasdonkere sojasausdoperwteigaram masalakerriepoederknoflookkokosmelkkruidenlimoenlimoensapneutrale olieoliepeperpindakaasplantaardige olierijstazijnsesamoliesojasaussuikeruiwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu bereiden als een expert

Ingrediënten:
beignets, beslag, citroensap, currypasta, donkere sojasaus, dragon, gembersiroop, parmezaanse kaas, kerriepoeder, knoflook, koriander, laurier, limoen, limoenschil, marinade, marinades, paddenstoelen, rozemarijn, salie, sambal, sesamolie, soja, sojasaus, suiker, tamarinde, tijm, tofu, verse koriander, kruiden, vlees, water, zongedroogde tomaatjes en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu Asian SoFine

Ingrediënten:
groenten, kruiden, marinade, pastinaak, rijstnoedels, soja, sojabonen, specerijen, tofu, vet, water, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Vietnamese pindarijst en tofu met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, suiker, jasmijnrijst, koriander, limoen, munt, pinda’s, plantaardige olie, rode spaanse peper, sesamolie, slablaadjes, sojasaus, knoflook, thais basilicum, zout, tofu, kruiden, water en wortel

Keuken:
Aziatisch / Vietnamees
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische saladeschotel met warme tofu, mango en tahindressing

Ingrediënten:
avocado, bonenkiemen, courgette, gemberwortel, Himalayazout, kelpnoedels, lente ui, lichte tahin, limoen, mango, rijstazijn, rode kool, rode spaanse peper, sambal oelek, sesamolie, soja-sesamsaus, tamari, tofu, verse koriander, versgemalen zwarte peper en water

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Noedelsalade met tamaritofu, zuur van komkommer en pindadressing

Ingrediënten:
agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige tofoe met doperwten in kokosmelk

Ingrediënten:
doperwt, garam masala, gedroogde chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, tofu, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokante omeletten - kanom bueng yuan

Ingrediënten:
bai pak chee, dubbelkoolzure soda, ei, garnalen, geelwortel, gezouten gedroogde koolraap, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, kratiem, olie, pinda, rijstebloem, taugé, tofu, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt uit De Shanghai-keuken:

San si juan - Boeddhistische vegetarische tofoerollen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bakzout, bamboescheuten, bloem, chinkiangazijn, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde shii-takes, gedroogde tofuvellen, gekruide stevige tofu, gember, gerookte stevige tofu, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst met sla

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bindsla, doperwt, ei, gember, ijsbergsla, knoflook, koriander, lente ui, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Báhn mì met pindakaas

Ingrediënten:
agavesiroop, citroengras, ei, maïzena, gebakken uitjes, gemalen komijnzaad, knoflook, mayonaise, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, sla, sojasaus, srirachasaus, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, water en wortels

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Hete en zure soep uit Sichuan

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, ei, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, heldere bouillon, koriander, lichte sojasaus, mager varkensvlees, marinade voor varkensvlees, olie, peterselie, rijstazijn, sesamolie, suiker, tahoe, water, witte wijnazijn, wolkenoren, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Gadogado

Ingrediënten:
aardappel, cassave chips, citroengras, geelwortelpoeder, haricots verts, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, kousenband, kroepoek, laos, mild paprikapoeder, palmsuiker, pinda's, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, spitskool, tahu, tamarindepulp, taugé, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kokosrijst met knapprige chilitofu & pindasambal

Ingrediënten:
banaansjalotten, basmatirijst, cassia, citroengras, donkere sojasaus, kokosmelk, kruidnagels, limoensap, kaneelstokje, pindakaas, rode chilipeper, sesamolie, sperziebonen, stevige tofu, knoflook, verse koriander, water en zeezoutvlokken

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

New: Thai Green Curry So Fine + Korting

Ingrediënten:
aubergine, azijn, bamboe, bloemkool, chili, curry, eiwitten, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, meel, paprika, pepers, pepertje, rijst, rijstebloem, specerijen, spinazie, suiker, tofu, tofublokjes, ui, vet, water, wortel, zout en zout