30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliecayennepepercitroensapdruivenpitolieeieidooiereiwitfijne kristalsuikerjalapeñopeperketjapknoflookkorianderlente-uimaïskorrelsmaïsoliemelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpepersojasausuizwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Amandel & appelmuffins

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, eiwit, ketjap manis, malus appel, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Zwartzuur van kip

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, kaneelstokje, ketjap, kip, kippenpoten, kruidnagel, nootmuskaat, rode wijn, suiker, ui en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met verse tomatillosalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, verse tomatillosalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met verse tomatensalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, verse tomatensalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met esdoornsiroop

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met basilicum-disaus

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum-disaus, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met gember-lente-uisaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gember-lente-uisaus, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes Japanse stijl

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroensap, dashi-dipsaus, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, lente-ui, maïsolie, melk, panko, ponzusaus, sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meer-in-de-pan van met taugé

Ingrediënten:
bloem, bonen, boter, donkere sesamolie, ei, lente ui, neutrale olie, peper, sojasaus, taugé, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met korianderpuree of chimichurri

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, chimichurri, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, korianderpuree, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met korianderpesto

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, korianderpesto, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met raita

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, raita, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
boter, ei, gehaktkruiden, gist, ketjap manis, meel, melk, paneermeel, rundergehakt, sambal, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Gevulde Chinese flensjes (flensjes + vulling + garnituur) - poh pia (ofwel popia)

Ingrediënten:
arachideolie, bamboespruiten uit blik, bloem, chinese worstjes, doorregen varkensvlees, ei, ghee, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, krab, kreeft, kropsla, lap tsjong, noorse garnalen, sesamolie, sojabonenkaas, tahoe, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie, waterkers, zoete indonesische sojasaus, zout, zoute sojabonen uit blik en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met gemarineerde speklapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, ei, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, knoflookpoeder, laurierblad, mon chou, olie, paneermeel, peper, rode ui, sojasaus, speklap, tagliatelle, verse bladselderij, verse peterselie, roomkaas en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Thaise crêpes

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, eieren, gemberpoeder, honing, ijsbergsla, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, limoensap, munt, ossenhaas, rode chilipeper, sesamzaadjes, sojasaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Hamhorentjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gekookte ham, gist, kappertjes, melk, olijven, paprikapoeder, peper, sojasaus, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Pasteitjes met ragout van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eekhoorntjesbrood, eidooier, gemalen amandelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, roomboter, sjalot, sojasaus, water en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Uienschotel

Ingrediënten:
boter, ketjap, maggi, meel, melk, mosterd, ui, zout en zoute pinda’s

Keuken:
Amerikaans
Haal meer recepten op...