Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Ragout van damhert en ander wild
- Ingrediënten:
- bloem, boter, damhert, edelhert, marinade voor rood wild, peper, ree, tomatenpuree en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouquet garni, cervelaatworst, citroen, damhert, droge witte wijn, duif, edelhert, eend, eendenlever, extra vierge olijfolie, gans, ganzenlever, knoflook, konijn, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: