Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bot, bouillon, brood, chocolade, ei, fruit, groente, kabeljauw, kikkererwten, kip, knoflook, kruiden, linzen, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, rijst, rode paprika, tomaat, vlees, zalm, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: