12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasbaconbakoliebleekselderijboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenolijfoliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesaliesjalotslagroomtijmuivarkensnekwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Paté van konijn met rozemarijn

Ingrediënten:
ei, gember, kippenlever, konijn, quatre épices, room, rozemarijn, sjalot, varkensnek, witbrood, witte port en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Kippannetje met champignons en room

Ingrediënten:
bot, champignons, droge witte wijn, kippendijen, bakolie, ontbijtspek, room, sjalotjes, bleekselderij, rozemarijn, peterselie, tijm, wortels en 
zout en peper

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di fagiano - Fazantenravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, boter, ei, eierpastadeeg, fazantenborst, mascarpone, pancetta, parmezaanse kaas, plantaardige olie, rozemarijn, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenravioli met rozemarijnjus

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, fazant, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, plantaardige olie, room, sjalot, verse rozemarijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Florentijnse varkenslende

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koksroom, olijfolie, varkenslende, venkelknol, verse rozemarijn en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade "Colmar"

Ingrediënten:
ananas, citroensap, dille, kasseler rib, mayonaise, olie, room, rozemarijnpoeder, suiker, wijnazijn, witte wijn, zachtzure appel en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalkoen gevuld met kastanjepuree en prosciutto

Ingrediënten:
droge marsala, droge witte wijn, ei, gedroogde salie, gehakt, half-om-halfgehakt, kalkoen, kastanjepuree, kippenbouillon, kippengehakt, cayennepeper, prosciutto, salie, slagroom, bleekselderij, rozemarijn, ui, salie, wortel en boter