Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Farfalle in saffraansaus
- Ingrediënten:
- champignons, citroensap, eidooier, farfalle, margarine, peper, ricotta, saffraan, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladerdeeg, bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, crème fraîche, dragon, dressing, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: