Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bruine basterdsuiker, citroen, gember, groente, grof zeezout, knoflook, komkommer, koriander, limoen, limoensap, mayonaise, munt, olie, olijfolie, rode paprika, sambal oelek, sambal trassi, trassi, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: