Recept uit Eten in Italie:
Rauw rundvlees op de wijze van alba
- Ingrediënten:
- aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, broccoli, courgette, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, geitenkaas, griekse yoghurt, groene kruiden, kokosolie, makreel, munt, peper, pizzabodem, runderlende, rundvlees, selderij, speltmeel, tomatensaus, ui, vlees, water, zachte geitenkaas, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe: