Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Entrecôte Villette
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, entrecote, grof zeezout, sjalot, verse peterselie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, champignon, gehakt, grof zeezout, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, ui, vlees, vruchtensap, water, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: