89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelarachideoliecitroensapdonkere sojasausdroge sherryeigemberketjap maniskipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlichte sojasausmaïzenamedium dry sherryoliepindakaasrijstazijnrijstwijnrode paprikasuikertaugéuiwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Varkensspiesjes met citroengras

Ingrediënten:
bruine suiker, citroengras, gemalen koriander, hamlappen, knoflook, koriander, sesamolie, sojasaus, varkensschnitzel, vissaus, water, witte peper en zoete chilisaus

Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij Chinese leeuwenkoppen

Ingrediënten:
gedroogde shii-takes, groentebouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, sesamolie, water en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / saus
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Wontons

Ingrediënten:
bamboescheuten, basterdsuiker, bloem, bosui, gedroogde chinese paddestoelen, kleine gepelde garnalen, margarine, mosterd, mosterdpoeder, peper, rijstazijn, schouderkarbonades, sesamolie, sherry, sojasaus, water, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Snack of tussendoortje uit Smaak van china:

Jiaozi-Guotie - Gekookte en gebakken wontons met vlees

Ingrediënten:
arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, garnaal, kool, lichte sojasaus, ongebleekte witte bloem, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, witte rijstazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Gevulde Chinese ‘Pannenkoekslakken’

Ingrediënten:
chinese kool, knoflook, knoflookpoeder, water, komijnpoeder, lente-ui, olie, sesamzaad, sojasaus, spitskool, suiker, tarwebloem, sesamolie, varkensgehakt, peper, vijfkruidenpoeder en zout

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Yen's goudbruine mie

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, garnalen, gedroogde mie, kipgehakt, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, oestersaus, sesamolie, spinazie, varkensgehakt, water en witte peper

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, sojaolie, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Feicui ji pian - Smaragdgroene kip

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, tarwegluten, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Hoisin-Soße - Hoisinsaus

Ingrediënten:
amerikaanse hot saus, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, pindaboter, poedersuiker, rijstazijn, sesamolie, tabasco, vijfkruidenpoeder, water en zwarte peper

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao sansi - Drie reepjes-schotel

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, eend, kip, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, peper, rijstwijn, sesamolie, varkenslever, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst met sla

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bindsla, doperwt, ei, gember, ijsbergsla, knoflook, koriander, lente ui, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...