40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakpoederbloembotereiwitkarnemelkknoflooklente-uilichte sojasausmaïsmeelmedium dry sherryoliepeterseliepreisojasaussuikertomaatuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Garnalentoast

Ingrediënten:
casinobrood, eiwit, frituurolie, garnalen, lente-ui, maïzena, peper, sesamolie, sherry, verse koriander en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / brood en broodgerecht
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kammosselen in oestersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese champignons, eiwit, gember, hoofdzoete puntpaprikas, kammosselen, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Suan-la t'ang - Rundvleessoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, chinese chilisaus, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, maïzena, peper, rosbief, runderbouillon, sesamolie, sojasaus, tahoe en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde balletjes van garnalen gehakt uit Makasar - perkedel oedang makasar

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, ei, goela djawa, maïzena, makreelfilet, noorse garnalen, peper, sambal trassi, sesamolie, steurgarnaal, verse garnalen, wijtingfilet, zeevisfilet, zeezout en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dronken krabbetjes

Ingrediënten:
bouillon, chinese chilisaus, eiwit, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, suiker, tahoe, tomatenpuree, ui, varkenskrabbetjes, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde tahoeballetjes - perkedel tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ei, groene paprika, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie, peper, prei, tahoe, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / frituur / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Tempé-beignets - tempe goreng tepoeng

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, ei, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, krulpeterselie, maïzena, olie, peper, prei, rijstebloem, tempé en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / frituur / soja
Haal meer recepten op...