Recept uit 101 ballen:
Saus bij Chinese leeuwenkoppen
- Ingrediënten:
- gedroogde shii-takes, groentebouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, sesamolie, water en zwarte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, bloem, boter, bruine fond, cashewnoten, donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, ei, eiwit, gember, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peterselie, rode paprika, runderbouillon, sjalot, sojasaus, suiker, ui, varkensgehakt, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Duizenden1dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan: