Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, citroensap, kaneel, knoflook, lamsvlees, mager rundvlees, maïzena, olie, palmolie, runderbouillon, rundvlees, specerijen, tarwebloem, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, water, wijn, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Koude keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: