135 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouilloncitroencourgettedroge witte wijneiknoflookkruidenmelkolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeterselierozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tempé, drie manieren

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, chinese kool, gemberwortel, glasnoedels, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, lente ui, peper, tempé, thaise basilicum en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, israelische couscous, knol, komijnpoeder, koriander, mais, munt, olijfolie, oregano, peper, poblano chilipeper, ui en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Tagliatelle met kruidige roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tagliatelle, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Salade van parelgort en kaas met herfstbloemen

Ingrediënten:
basilicum, bramenblad, geitenkaasjes, gemalen korianderzaad, goudsbloem, groentebouillon, korenbloem, mosterd, olijfolie, parelgort, peper, rode chilipeper, rode ui, rozenblaadjes, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kerriepilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, gember, groentebouillon, israelische couscous, kerriepoeder, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peper, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kruidenpolenta met paddestoelenragout

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, cantharellen, champignons, groentebouillon, instantpolenta, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzensoep met kokosnoot

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, druivenpitolie, duivenerwten, gedroogde linzen, gember, groentebouillon, kerrieblad, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, maïsolie, okra, stevige tofu, tomaat uit blik, turmeric, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni a la Sorrentina

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori, ricotta, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav van Israëlische couscous met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peper, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Israëlisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaat en broodsoep (Pappa al pomodoro)

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oud brood, rode chilipeper, tomaat, tomaat uit blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Franse doperwtjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, crème fraîche, doperwten, droge witte wijn, groentebouillon, peper, peterselie, romainesla, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / voorgerecht uit Hip Holland:

Soep van geroosterde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...