Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: