150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapeigembergerookt paprikapoedergroentebouillonkaneelknoflookkomijnkomijnzaadkorianderoliepaprikapaprikapoederpeterselierode paprikarode uispecerijentomaatuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met linzen

Ingrediënten:
boter, bulgur, chilivlokken, couscous, granen, groentebouillon, knoflook, komijnpoeder, linzen, olijfolie, peper, tarwe, tomatenpuree, vermicelli en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappel schotel

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappelschotel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Cubaanse papas rellenas

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, broodkruim, chorizo, ei, frituurolie, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Cubaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Rode rijst

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, chilivlokken, diepvrieserwtjes, komijnpoeder, lente-ui, olie, paprika, peper, rode peper, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
ei, komijnpoeder, komkommer, olie, peper, rammenas, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch / azijn
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Loubia met Hindoestaanse sambal

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, ketchup, knoflook, komijnpoeder, koriander, madame jeanette peper, marokkaanse azijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Geroosterde auberginesalade

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gemberpoeder, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peper, peterselie, tomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoomde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, azijn, citroensap, knoflook, komijnpoeder, koriander, olie, paprikapoeder, peper, tomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Linzen in tomaten-citroensaus

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, tomaat, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ras el hanout, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Mini-kiptagine met tomaat en citroen

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderzaad, olijfolie, olijven, ontbeende kippendij, peper, tomaat, witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Zaalouk

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, groene paprika, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, tomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Lamstagine met artisjok en doperwtjes

Ingrediënten:
artisjok, doperwtjes, gemberpoeder, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, lamsstoofvlees, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Marokkaanse kefta

Ingrediënten:
koriander, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, pijnboompitten, gerookt paprikapoeder, pimentpoeder, ras el hanout, sjalot, tomaten, zeezout, zilvervliesrijst en zwarte peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilet met kruidige saus

Ingrediënten:
cayennepeper, kipfilets, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, limoen, olie, peper, room, tomaten, vanillestokje en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Zeebaars m'charmel uit de oven

Ingrediënten:
citroen, gegrilde rode paprika, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, tomaat, wortel, zeebaars en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Tomatensaus bij albigóndas

Ingrediënten:
chilivlokken, gedroogde oregano, knoflook, komijnpoeder, kristalsuiker, olijfolie, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenblokjes, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met tomaten en korianderblad

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, limabonen, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tomaten uit blik, tuinboon, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:

Tchichasoep

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokje, gemberpoeder, tomaat, kalfsvlees, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, olijfolie, peper, prei, rode ui, tchicha, witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Klassieke taboulé

Ingrediënten:
citroensap, couscous, cress, gele paprika, honing, knoflook, komijnpoeder, komkommer, olijfolie, oranje paprika, peper, peterselie, pijnboompitten, tomaten, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Bloemkool-taboulé

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, cress, gele paprika, honing, knoflook, komijnpoeder, komkommer, olijfolie, oranje paprika, peper, peterselie, pijnboompitten, tomaten, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegan
Haal meer recepten op...