11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotboterbouillonbruine bonendroge witte wijnfarcefondgedroogd eekhoorntjesbroodknoflooklamsschouderlaurierbladolieolijfoliepeterselierode wijntijmuiverse salieblaadjeswaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Lamsbout - agnello arrosto

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, knoflook, lamsbout, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden lamsbout - cosciotto arrosto

Ingrediënten:
boter, jonge spinazie, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, peper, rozemarijn, verse salieblaadjes, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Romeins zuiglam - abbacchio alla romana

Ingrediënten:
aardappel, bloem, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees