Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zalm met slasaus en rauwe ham
- Ingrediënten:
- citroensap, kropsla, peper, rauwe ham, sjalot, slagroom, witte wijn, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- groente / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | artisjok, augurk, azijn, bloem, boter, bouquet garni, brood, deeg, dille, droge witte wijn, ei, fruit, komkommer, melk, nootmuskaat, olie, sjalot, slagroom, ui, vlees, wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: