11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 30plus kaasarbequina olijfoliebaconbalsamicoazijnbelegen goudse kaasbladpeterseliebloemboterchampignoncitroendroge witte wijnknoflookmacaronimargarineolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikaroomtijmtomatenpureeuiwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pasta met kip

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, kip, olijfolie, oudbroodkruim, oude kaas, paneermeel, penne, peterselie, spek en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Pasta met groenten en kip

Ingrediënten:
30plus kaas, champignon, demi creme fraiche, kipbouillonblokje, kipfilet, knoflook, olijfolie, pasta, peper, prei, rode paprika, ui, witte wijn en zout

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Pasta met gerookte kip

Ingrediënten:
boter, champignons, crème fraîche, gerookte kipfilet, groene tagliatelle, olijfolie, peper, witte wijn en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelen risoniotto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, orzopasta, paddenstoelen, risonipasta, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Nostalgische macaroni

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, crème fraîche, elleboogjesmacaroni, ham, mager ontbijtspek, oude geraspte kaas, paneermeel en ui

Soort:
pasta/noodles / bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Spiraalmacaroni met champignon-kappertjessaus

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, grotchampignons, kappertjes, lente-ui, macaroni, oude goudse kaas, peper, spiraalmacaroni, tijm, tomatenpuree, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vlindermacaroni met kalfsvlees en salie

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsschnitzel, peper, verse salieblaadjes, vleestomaat, vlindermacaroni en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Zite met kalkoen

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, gekookte ham, kalkoenfilet, kippenlever, margarine, nootmuskaat, peper, ui, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / ovenschotel
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Macaroni Stroganoff

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, gedroogde paddenstoelen, gerookt paprikapoeder, kastanjechampignon, knoflook, komijn, macaroni, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, wodka en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch