Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, runderbouillon, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks: