Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: