Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kalfsvleesragoût
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bot, boter, bouillon, ei, gehakt, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, oregano, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, prei, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook: