Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Kalfsvlees met amandelsaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, bouillon, bouquet garni, champignon, citroensap, ei, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, room, sherry, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier: