13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine botersausbruine saus met tomatenhamknoflookkruidenlamsboutlamshersenenlamsschouderlaurierbladolieolijfolieoreganopeperpeterseliepreirode wijnazijnrozemarijnsauce à la italienneuiwortelyoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Terrine van lamsvlees met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, mager lamsvlees, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, tijm, tomaten, tomaten uit blik, ui, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees / paté/terrine
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Lamsvleesspiesen

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, knoflook, lamsschouder, paprika, rode ui, slablaadjes, spaanse peper, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Lamskarbonade met snelle aioli

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, lamskarbonades, olijfolie, peper, knoflookmayonaise, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsschenkel met kikkererwten

Ingrediënten:
bruine fond, citroensap, gemalen koriander, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenhoofdkaas met sauce gribiche

Ingrediënten:
augurk, basilicum, citroengras, citroensap, kappertje, koolrabi, kruidnagel, laurierblad, meiknol, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, selderijblad, sjalot, tijm, ui, varkenskop, varkenspoot, varkensschenkel, varkenstong, vlees, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / broodbeleg / mosterd