Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsgehaktvulling met pijnboompitten
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, ui, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, ei, gedroogde zure kersen, gemalen kaneel, granaatappelpitten, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, krenten, lamsgehakt, lamsschouder, mager lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, piment, rundergehakt, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier: