73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotercayennepeperchilipeperdruivenpitolieeieidooiereiwitgemberjalapeñopeperkippenbouillonknoflooklente-uimaïskorrelsmaïsoliemaïzenaolieolijfoliepaneermeelsuikeruiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Herfstpastei

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, ei, gemberpoeder, paddestoel, hertebiefstuk, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, rundergehakt, wild zwijnfilet en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vegetarische lenterolletjes

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chinese champignons, knoflook, loempiavellen, peper, prei, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, taugé, tomatenpuree, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Groentetempura met chilidipsaus

Ingrediënten:
asperges, aubergine, bakpoeder, bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, ciderazijn, courgette, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, koriander, lente-ui, maïzena, paddenstoelen, paprika, rode bessenjam, rode chilipeper, sojasaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Broodjes Met Linzensaus

Ingrediënten:
bloem, groentebouillon, knoflook, linzen, olijfolie, paprikapoeder, peper, sherryazijn, sojasaus, tijm, ui, volkorenbroodjes, water en zout

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Huwelijkssoep Met Wittebonenballen En Boerenkool

Ingrediënten:
aromapoeder, bleekselderij, bloem, boerenkool, cannellinibonen, citroen, edelgistvlokken, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, korte pasta, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, ui, volkorenbrood, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Garnalen-won ton met dashi

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, eiwit, gemberwortel, garnaal, instant dashi, knoflook, koriander, peper, sjalot, sojasaus, wontonvel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sobanoedelsoep met shii-takes en tofoe

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Avocado-tofoe-tempoera in misosoep met soba

Ingrediënten:
avocado, chinese tofoe, eidooier, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, misobouillon, patentbloem, plantaardige olie, sake, sobanoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Pikante pot van noedels en gefrituurde kip

Ingrediënten:
bruine rijstazijn, donkere sojasaus, eiernoedels, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, patentbloem, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, rode-wijnazijn, sobanoedels, suiker, udonnoedels, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tahoekroketjes

Ingrediënten:
bloem, ei, jong belegen kaas, ketjap manis, knoflook, peper, sambal oelek, tahoe, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tahoe in bierdeeg

Ingrediënten:
bier, bloem, crème fraîche, dille, droge witte wijn, frituurolie, grove mosterd, ketjap manis, peper, prei, tahoe, vloeibare honing en zout

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes Japanse stijl

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroensap, dashi-dipsaus, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, lente-ui, maïsolie, melk, panko, ponzusaus, sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met basilicum-disaus

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum-disaus, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met gember-lente-uisaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gember-lente-uisaus, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meer-in-de-pan van met taugé

Ingrediënten:
bloem, bonen, boter, donkere sesamolie, ei, lente ui, neutrale olie, peper, sojasaus, taugé, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperig gebakken taugé in slabladeren

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, ijsbergsla, koriander, limoen, maïzena, peper, pinda, rijstmeel, sla, sojasaus, taugé en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met korianderpuree of chimichurri

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, chimichurri, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, korianderpuree, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...