Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroen, eidooier, gember, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vet, vlees, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: