Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Gebraden lamsbout met muntsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en zout en peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananassap, aubergine, bacon, basilicum, bieslook, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, ei, eiwit, knoflook, kruiden, lamsvlees, olie, tijm, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Bartje Boemboe: