Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Pasta met pancetta, salie en verse doperwten
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, pancetta, parmezaanse kaas, pasta, salie, verse doperwten, vlees, witte wijn en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arbequina olijfolie, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, brood, cognac, droge witte wijn, ei, gelatine, kalfsbouillon, kalfslap, kalfslende, knoflook, marsala, olijfolie, peper, rauwe ham, rundergehakt, sjalot, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten: