Recept uit De kunst van het koken:
Aardappel-uisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, fruit, groente, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, ui, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: