Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, barbecuesaus, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brandewijn, gedroogde peterselie, jeneverbes, knoflook, laurier, olijfolie, peper, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, sukadelappen, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Food en So Much More: