Recept uit De Urban Cook:
Blokjes Bavette Gewokt Met Oestersaus
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), gember, knoflook, kristalsuiker, lichte sojasaus, oestersaus, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaadjes, ui, vissaus en witte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, ketjap manis, koriander, laos, olie, olijfolie, peper, sambal oelek, santen, sesamolie, sojasaus, tomatenpuree, trassi, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: