Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, garam masala, groente, kaas, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprika, peper, peperkorrel, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, sambal oelek, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: